Graag stel ik mijn medewerkers en mijzelf aan u voor....

Mijn naam is Patrick Zwart en sinds 2010 run ik mijn universele autobedrijf 'Autoservice Zwart'.  Samen met mijn team sta ik dagelijks klaar voor het onderhouden en repareren van uw auto.

Ik ontmoet u graag in mijn bedrijf

Ik probeer zo veel mogelijk zelf aanwezig te zijn in mijn bedrijf. Ik ken veel van mijn klanten goed en dat is tevens iets wat ik belangrijk vind binnen mijn bedrijf. Persoonlijke betrokkenheid is een van mijn kernwaarden. 

Betaalbaar en Betrouwbaar

Het goed onderhouden van uw auto is belangrijk voor uw veiligheid. Maar ik begrijp als geen ander dat u uw geld liever aan leukere dingen uitgeeft. Wij proberen de prijzen schappelijk en transparant te houden. U weet altijd waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Joie du vivre met Citroën en Peugeot

Mijn vader heeft jarenlang een Citroën autobedrijf gehad in Alphen aan den Rijn. Veel kennis van Franse auto's, met name Peugeot en Citroën, is daarmee over gegaan in mijn bedrijf. Heeft u geen Franse auto? Geen probleem. Wij onderhouden en repareren alle merken auto's. 

De aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto

Omdat wij onze kosten voor u schappelijk willen houden, hebben wij er voor gekozen om geen showroom te vullen met auto's. Wij hebben wel een klein aantal occasions op voorraad. Ook kunt u bij mij terecht voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto op maat. Ik werk veel op basis van zoekopdrachten voor mijn klanten. U geeft mij een budget en een wensenlijst door en ik ga voor u zoeken naar een passende auto. Mijn netwerk is groot en daarmee kan ik u ontzorgen en u helpen aan een veilige auto. 

"Bij Autoservice Zwart bent u aan een betrouwbaar adres voor de zorg voor uw auto. Ik ontmoet u graag in mijn bedrijf."  

Patrick Zwart