vervolgslider-1 vervolgslider-2 vervolgslider-3

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Online offerte

APK of onderhoud aan uw auto? Vraag hier uw offerte op. 

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

08 11 2016 foto1aDe internationale autopers heeft zich afgelopen week verzameld in Toscane voor een eerste dynamische kennismaking met de geheel nieuwe Peugeot 3008 SUV. Het levert de auto mooie rapportcijfers op. 

08 11 2016 foto2a

"Wanneer je in de markt bent voor een middenklasse SUV, mag deze Peugeot niet op je stortlist ontbreken", zo sluit Autovisie een video over de 3008 SUV af. En dat allemaal na een uitgebreide kennismaking met de auto, die als een nieuwe start voor Peugeot wordt gezien. "Het is echt een goede auto. Hij rijdt echt uitstekend. Er is veel ruimte in het interieur en een grote kofferbak, van 520 liter. Het nieuwe multimediasysteem functioneert uitstekend en je bedient behalve een groot beeldscherm ook mooie en vooral handige schakelaars." Verder vallen de mooie materialen en de verzorgde afwerking op. "Deze auto krijgt een heel dikke voldoende, ook doordat het design heel uitgesproken is. Er stáát echt iets. Dit wordt een succes voor Peugeot."

08 11 2016 foto3a

Luxueuze uitstraling
Bij AutoWeek gaat het al snel over de i-Cockpit, het nieuwe dashboard van Peugeot dat in de 3008 SUV debuteert. "Kijken we naar materialen en sfeer, dan wil Peugeot met deze 3008 niet zozeer de robuuste of praktische kant op, maar echt de luxueuze kant. Het ziet er allemaal prachtig uit, en zo voelt het ook." Vernieuwend is een speciale knop waarmee je de sfeer in het interieur kunt aanpassen aan je stemming: relax of boost. De verlichting past zich aan, de stoelmassage wordt zacht dan wel hard en er verspreidt zich een lekker geurtje in het interieur. Rijden doet de Peugeot uitstekend, maar hij blinkt echt uit met zijn luxueuze uitstraling. Het prijsniveau vanaf 28.570 euro valt AutoWeek mee.

08 11 2016 foto4a

In 60 seconden verkocht

De reactie van het Britse magazine Top Gear op het interieur is vermakelijk en tegelijkertijd heel duidelijk: "Ik denk dat er mensen zullen zijn die een showroom binnenlopen, waar de 3008 zichzelf binnen 60 seconden aan hen verkoopt. Gewoon, doordat ze erin gaan zitten, om zich heen kijken, het contact aanzetten, op wat knoppen en schakelaars drukken en vervolgens hun handtekening zetten op de stippellijn van het koopcontract." Zo mooi is de nieuwe Peugeot vanbinnen dus. En het rijden? Comfortabel, zo wordt uitgelegd, zoals een SUV moet zijn. Met fijne stoelen ook, in een stil interieur."

 

Uitgelicht

Tijd voor de bandenwissel!

Afbeeldingsresultaat voor zomerbanden

Het nattere weer is in aantocht, dit betekent dat uw auto weer toe is aan zijn winterbanden. Kom langs of maak een afspraak voor de wissel van uw banden. Bent u aan nieuwe banden toe, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.


 We hebben aanbiedingen voor alle merken!

 

Actiepagina

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

RDW erkend logo


autoservice zwart

Koperweg 15
2401 LH Alphen aan den Rijn
0172 415 080
info@autoservicezwart.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op de social media

   icon-facebook icon-twitter

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig