Aandrijfas kapot Alphen aan den Rijn

Is de aandrijfas van uw Peugeot of Citroën stuk?

Wij kennen alle ins en outs van uw auto, hierdoor is deze reparatie voor ons kwalitatief goed uit te voeren. Plan online uw afspraak of neem contact met ons op.

Hoort u een ratelend geluid wanneer u met uw Peugeot of Citroën door een bocht rijd? En wordt dit geluid naar verloop van tijd steeds luider? Zeer waarschijnlijk heeft de aandrijfas het begeven heeft. Wanneer u door blijft rijden met een kapotte aandrijfas zult u niet direct tegen grote problemen aanlopen. Echter raden is het van groot belang niet té lang door te rijden. Laat hem daarom  vervangen in onze werkplaats te Alphen aan den Rijn! U wilt namelijk voorkomen dat op den duur ook andere onderdelen van uw auto hierdoor schade oplopen. Wij van Autoservice Zwart in Alphen aan den Rijn vervangen hem graag voor u!

Homokineet kapot?

De homokineet is een onderdeel van de aandrijving van uw Peugeot of Citroën. Aan twee kanten van de aandrijfas zit de homokineet. Ze zorgen ervoor dat de aandrijfas van een stuurhoek kan maken. Het kan voorkomen dat de koppeling sporen van slijtage begint te vertonen. Autoservice Zwart te Alphen aan den Rijn vervangt de koppeling dan graag voor u!

Maak eenvoudig online een afspraak!

Aandrijfas kapot, in Alphen aan den Rijn laten vervangen?

Is uw aandrijfas kapot en dient deze vervangen te worden? PCA Merkspecialist Autoservice Zwart raadt u aan om dit zo snel mogelijk te laten doen. Plan een afspraak in bij onze werkplaats in Alphen aan den Rijn. Uiteraard ontvangt u, indien gewenst, van ons vooraf een prijs indicatie.

Aandrijfas kapot Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij Autoservice Zwart aan het juiste adres!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0172 415 080 info@autoservicezwart.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0172 415 080

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×