Aircoservice

Het is belangrijk om uw airconditioning regelmatig te laten onderhouden. Ons advies is om uw installatie 1x per jaar te laten controleren.

Waarom is het belangrijk om uw airco te onderhouden?

Omdat iedere airco elk jaar 8 tot 10 % van het koudemiddel verliest. Daarmee vermindert de kracht van de installatie en moet het harder werken om uw auto te koelen. Dit zorgt ook nog voor een groter brandstofverbruik en dat is zonde.

Tevens is het raadzaam om jaarlijks het interieurfilter te vernieuwen. Hierin bevinden zich veelal bacteriën welke voor een onaangename lucht zorgen. Bij vervanging reinigen wij tevens uw gehele systeem waarna er weer een frisse wind in uw auto wordt geblazen.

Bij oudere auto’s wordt het koudemiddel R134A gebruikt en bij nieuwere auto’s het koudemiddel R123YF. Voor beide middelen gelden dagprijzen waardoor niet op voorhand te zeggen is wat een vulling zal kosten. Voor een indicatie kunt u Patrick bellen op 0172-415080

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0172 415 080 info@autoservicezwart.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0172 415 080

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×