Ons team

Ons team

De medewerkers van Autoservice Zwart

Patrick Zwart
Eigenaar en aanspreekpunt voor de klant

Patrick is letterlijk opgegroeid in de Citroengarage van zijn vader en werkzaam vanaf zijn 15de in de autobranche. Op zijn 20ste startte hij Autoservice Zwart en in 2018 werd hij lid van de PCA vereniging. Nu is hij 33 jaar en elke dag helpt hij met veel plezier zijn klanten. In zijn vrije tijd mag hij graag voetballen of gaat hij naar een popconcert. In de toekomst hoopt hij wat tijd vrij te maken voor wat drumlessen.

 

 

 

eldert

Eldert de Redelijkheid
Eerste monteur, technisch specialist en APK keurmeester
Eldert is 37 jaar en heeft 20 jaar Citroen ervaring. Zo was hij in het verleden  werkzaam in het Citroen dealerbedrijf van Johan Zwart, de vader van Patrick. In 2010 maakte hij de overstap naar Autoservice Zwart en is hij inmiddels de meest ervaren Citroen monteur. Hij is in het bezit van alle vakdiploma’s en zijn interesse ook in andere merken maken hem een veelzijdig  meester in zijn vak. Eldert is gek op de Formule 1.

 

 

 

Johan Zwart
Occasions
Johan is de vader van Patrick en heeft 22 jaar een Citroengarage gehad in Alphen aan den Rijn. Vandaag de dag ondersteunt hij Patrick met name in de verkoop van occasions. Hij beheert de website, maakt foto’s en teksten en bewaakt de voorraad. Alles is er op gericht om u een kwalitatief goede auto voor een nette prijs aan te bieden. En natuurlijk voor vele jaren rijplezier. Johan z’n grote passie is drummen.

 

 

marvin
Marvin Costerius
Eerste autotechnicus en APK keurmeester
Marvin is op 17 jarige leeftijd begonnen in de werkplaats bij Autoservice Zwart. Nadat hij de diploma’s had gehaald van hulpmonteur, tweede monteur en eerste monteur behaalde hij reeds op 19 jarige leeftijd zijn APK bevoegdheid. Op dat moment was hij de jongste keurmeester van Nederland. Nu is Marvin 29 jaar en is sleutelen aan auto’s nog altijd zijn grote passie. Marvin houdt erg van vissen.

 

 

 

Stefan Broersen
Eerste monteur en APK keurmeester
Sinds 2021 is Stefan ons team komen versterken. Hij is 31 jaar jong en heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan bij een Peugeot dealer. Hij beschikt dan ook over een ruime kennis van het Franse merk. Peugeot en Citroen zijn technisch gelijk. En omdat Stefan volledig geschoold is bij Peugeot tot technisch specialist maakt dat wij er  een all-round techneut bij hebben. Stefan gaat in zijn vrije tijd graag voetballen.

 

 

 

Cees van Kloosduin
Logistiek en facilitair medewerker
Cees rijdt z’n hele leven al Citroen en kocht zijn auto’s in het verleden bij Johan Zwart. Daarna ging hij naar Patrick en werd Autoservice Zwart het adres voor zijn auto. Na zijn pensioen is Cees in dienst gekomen op vrijwillige basis bij Autoservice Zwart. Je zou kunnen zeggen van klant naar vriend van het bedrijf. Cees doet o.a. het facilitaire werk en haalt auto’s en onderdelen op. In de zomer geniet hij van zijn caravan.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0172 415 080 info@autoservicezwart.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0172 415 080

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×