Wat is PCA?

P.C.A. is een onafhankelijke vereniging van autobedrijven die gespecialiseerd zijn in de merken Peugeot en Citroen.

Dit is een merkformule van ABC Automotive met 120 leden in Nederland en België.

Geregeld  melden zich nieuwe deelnemers aan om lid te worden van de PCA. Vaak zijn dit ex-dealers  met vele jaren  ervaring in deze Franse merken.

De groei van het netwerk gaat nog wel even door met als doel een goede landelijke dekking van Peugeot en Citroën garages met een PCA. dealerschap te realiseren.

Een netwerk van merkspecialisten welke onderling  kennis en ervaring uitwisselen en gezamenlijk o.a. technische problemen kunnen oplossen.

Samen beschikken de specialisten over een breed assortiment occasions. Dit biedt de mogelijkheid om onderling auto’s te ruilen of over te nemen.

Op die manier kan het voorkomen dat een auto die in Groningen staat bij een PCA dealer wordt overgenomen door een collega in Utrecht omdat die er een klant voor heeft.

Garantie op een occasion wordt in eerste instantie verleend door het bedrijf waar de auto is verkocht. Wanneer de eigenaar van de occasion op grote afstand van de leverende dealer woont kan na onderling overleg ook worden besloten dat een PCA bedrijf dichterbij de klant  de garantie werkzaamheden uitvoert.

PCA Merkspecialisten zijn het alternatief voor de (uitstervende) Peugeot en Citroën dealers. Ze beschikken over goed opgeleide monteurs, een breed assortiment occasions en zijn goedkoper.

Voor fabrieksgarantie op uw nieuwe Citroën of Peugeot hoeft u niet langer naar de dealer maar kunt u ook gewoon een afspraak maken met een P.C.A Merkspecialist.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0172 415 080 info@autoservicezwart.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0172 415 080

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×