Over Ons

Graag stel ik mijn medewerkers en mijzelf aan u voor....

Mijn naam is Patrick Zwart en sinds 2010 run ik mijn universele 'Autoservice Zwart'. Samen met mijn team sta ik dagelijks klaar voor het onderhouden en repareren van uw auto.

Patrick Zwart

Sinds september 2018 zijn we lid van de merkspecialisten vereniging PCA, gespecialiseerd in Citroën en Peugeot. Heeft u geen Franse auto?

Geen probleem.

Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s. Ons lidmaatschap van het universele label Autoservice Netwerk helpt ons daarbij, zowel voor de zakelijke als voor de particuliere klant.

Ik ontmoet u graag in mijn bedrijf

Ik probeer zo veel mogelijk zelf aanwezig te zijn in het bedrijf. Ik ken veel klanten goed en vind dat erg belangrijk. Persoonlijke betrokkenheid is een van mijn kernwaarden.

Betaalbaar en Betrouwbaar

Het goed onderhouden van uw auto is belangrijk voor uw veiligheid. Maar ik begrijp als geen ander dat u uw geld liever aan leukere dingen uitgeeft. Wij proberen de prijzen schappelijk en transparant te houden. U weet altijd waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Joie du vivre met Citroën en Peugeot

Mijn vader was 22 jaar Citroen dealer in Alphen aan den Rijn. Goede service en een hoge klanttevredenheid hebben er voor gezorgd dat de combinatie Zwart / Citroen  goed bekend stond. Bij de start van Autoservice Zwart in 2010 is veel kennis overgegaan van het dealerbedrijf naar mijn bedrijf. Ook zijn veel klanten van Pa ons trouw gebleven en deze plus de vele nieuwe klanten hebben er voor gezorgd dat de naam Autoservice Zwart weer net zo bekend is in de regio als die van mijn vader vroeger.

De aanschaf van een occasion of nieuwe auto

Omdat wij de kosten voor u schappelijk willen houden, hebben wij niet voor een showroom gekozen. Wij hebben een klein aantal occasions op voorraad welke staan geparkeerd in een hal naast onze werkplaats. Dagelijks speuren wij naar eerlijke auto’s uitsluitend van Nederlandse herkomst met een complete onderhoudshistorie, een autopas en veelal van eerste eigenaar. Maar wij leveren ook maatwerk. U geeft ons een zoekopdracht met een budget en een wensenlijst en wij gaan op zoek naar een passende auto. Wij hebben een groot netwerk en kunnen u daarmee ontzorgen. Het kan soms even duren maar uiteindelijk zullen wij uw droomauto vinden. Overweegt u de aanschaf van een nieuwe auto, maak dan een afspraak met Patrick en bespreek met hem uw wensen en  de mogelijkheden. Naast Citroen en Peugeot is elk ander merk door ons leverbaar.

“Bij Autoservice Zwart in Alphen aan den Rijn bent u bij een betrouwbaar adres
voor de zorg voor uw auto.

Ik ontmoet u graag in mijn bedrijf.”  


Patrick Zwart

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0172 415 080 info@autoservicezwart.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0172 415 080

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×