Onderhoud & reparaties

Wij helpen u snel & veilig op weg

Het regelmatig onderhouden van uw auto, voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan. Denk hierbij aan het verversen van olie, het controleren van de remmen en het bijvullen van de vloeistoffen.

Afspraak maken

 

We maken gebruik van professioneel diagnoseapparatuur

Onze monteurs werken met professioneel diagnoseapparatuur zodat we goed en snel een diagnose kunnen stellen voor uw auto, ook voor hybride en elektrische auto’s. Wij zijn in het bezit van de technische documentatie en onderhoudsgegevens van alle merken auto’s, met als specialisatie Peugeot en Citroën. Wij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt.

Uw auto onderhouden volgens het onderhoudsschema

Wij raden u aan om het onderhoudsschema te volgen welke u gekregen heeft bij de aanschaf van uw auto. Als u die niet meer heeft, kunnen wij dit voor u nagaan. Onze ervaring is dat de auto in de beste staat blijft, als het professionele onderhoudsschema wordt gevolgd.

Alternatieve onderdelen

Wanneer u na de garantieperiode geen originele onderdelen wenst te gebruiken, dan willen wij u graag over deze mogelijkheden informeren en u hierover adviseren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0172 415 080 info@autoservicezwart.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0172 415 080

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×