Bandenservice

Bandenservice Wij helpen u graag aan winter- en zomerbanden

Bent u op zoek naar autobanden die passen bij de weersomstandigheden en uw type auto? Wij leveren allerlei soorten banden en bieden tevens opslag van winterbanden en zomerbanden.

Afspraak maken Bandenshop

Waarom is het aan te raden om seizoensbanden te gebruiken?

Wij raden het aan om gebruik te maken van zomer en winterbanden voor uw veiligheid. Winterbanden zorgen er voor dat u minder snel slipt op gladde wegen. Zomerbanden zijn juist prettig als de wegen droog zijn. Tevens is het zinvol om seizoensbanden te gebruiken omdat u op die manier langer met uw banden doet. Uiteindelijk is het rijden op zomer en winterbanden dus voordeliger voor uw portemonnee.

Wij slaan uw banden veilig op

De banden die u niet gebruikt, slaan wij voor u op.  Zo heeft u hier geen omkijken naar. Wij ontzorgen u graag. De kosten bedragen 99 euro per jaar voor de opslag en de bandenwissel.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw winterbanden in november te vervangen. Wij hadden over het algemeen 1 november tot en met 31 maart aan als ‘winterbandenseizoen’.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0172 415 080 info@autoservicezwart.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0172 415 080

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×